Tornar   

PARCS I JARDINS CATALUNYA S.L


PARCS I JARDINS CATALUNYA S.L

Amb més de 40 anys d'experiència, oferim serveis de jardineria, medi ambient i jocs infantils per a administracions, empreses i particulars. Dissenyem, construïm i mantenim espais verds, zones ajardinades, i parcs i patis d'esbarjo per als més petits, que fan dels nostres pobles i ciutats indrets acollidors.

Oferim un tracte i funcionament de proximitat totalment adaptat i implicat amb el nostre client i l'espai a crear o mantenir. L'equip pluridisciplinari que formem ens permet afrontar qualsevol repte dins del món de la jardineria i el medi ambient.

Els valors que ens mouen són la cura de l'entorn, l'equip humà, el tracte amb els nostres clients i la millora constant. Incloem serveis d'arboricultura i forestals.


Adreça:  Camí de Can Xercavins, s/n
Localitat:  rubí
CP:  08191
Província:  barcelona
Comunitat autònoma:  CATALUÑA
Telèfon:  936 990 437
Correu electrònic:  info@parcsijardinscatalunya.com
Pavelló:  E31
Categoria:  Jardineria, Mobiliari urbà/Parcs infantils, Obra pública

 

Coexpositors

EIBE https://www.eibe.net/ Eibe és un fabricant alemany de jocs per a parcs infantils amb anys d’experiència. Amb jocs instal·lats arreu d’Europa, el seu producte garanteix durabilitat i qualitat. Les instal·lacions s’entreguen amb garantia a llarg termini.

Activitats


PATIS ESCOLARS , VERDS, SEGURS I EDUCATIUS
2021-10-19 05:00:00 2021-10-19 05:00:00 Europe/Madrid PATIS ESCOLARS , VERDS, SEGURS I EDUCATIUS PATIS ESCOLARS , VERDS, SEGURS I EDUCATIUS

 dimarts, 19 d’octubre de 2021  17:00 - 18:00

Veure més